De Greef Spoorkranen

Om de kwaliteit en efficiëntie van onze dienstverlening te kunnen vrijwaren, werkt De Greef Spoorkranen uitsluitend samen met gerenommeerde spooraannemers (klanten) actief in de Belgische spoorwegbouw.

  • Kwaliteit
  • Innovatie
  • FlexibiliteitContacteer ons

Reedonk 7,
2880 Bornem, België

GSM: +32 474 63 55 65 Jarno Van Avermaet

GSM : +32 476 39 45 24 Roy De Cock

TEL: +32 3 899 00 35
info@degreef-spoorkranen.be

Contacteer ons

Spoorkranen

Een spoorbouwproject is een hele onderneming, en vereist een verregaande specialisatie en technische ondersteuning. Beroep doen op een professional is dus steeds de juiste keuze. Vakkennis en ervaring zijn twee belangrijke voorwaarden voor een vlot verloop van uw spoorproject. De derde is uiteraard de machine waarmee uw spoorkraanmachinist werkt. Onze jarenlange professionele ervaring heeft ons geleerd welk machines uw project op de efficiëntste en veiligste manier ondersteunen.

Wanneer u ervoor kiest bij De Greef Spoorkranen een spoorkraan met machinist in te huren, verleent u kwaliteit en betrouwbaarheid aan uw spoorbouwproject. Dit kan u onder andere zien aan de keuze van onze partners. Wij werken uitsluitend met spoorkranen van marktleider Atlas. Zowel bij de aankoop als bij het onderhoud van onze machines werken we nauw samen met de experts van Kemp | Hamme. Kemp | Hamme is specialist op het gebied van spoorwegmaterieel, en hoofdverdeler in België van het merk Atlas.

De Greef Spoorkranen verhuurt:

Uiteraard leveren wij ook een ervaren machinist, zodat uw spoorbouwproject steeds in handen is van een professional. De Greef Spoorkranen werkt steeds in overleg met u, en levert werk, machines en toebehoren op maat van uw spoorbouwproject. Neem gerust contact met ons op voor verdere info, of specifieke keuringen van Infrabel en Vinçotte. Wij helpen u graag verder.