De Greef Spoorkranen

Om de kwaliteit en efficiëntie van onze dienstverlening te kunnen vrijwaren, werkt De Greef Spoorkranen uitsluitend samen met gerenommeerde spooraannemers (klanten) actief in de Belgische spoorwegbouw.

  • Kwaliteit
  • Innovatie
  • FlexibiliteitContacteer ons

Reedonk 7,
2880 Bornem, België

GSM: +32 474 63 55 65 Jarno Van Avermaet

GSM : +32 476 39 45 24 Roy De Cock

TEL: +32 3 899 00 35
info@degreef-spoorkranen.be

Contacteer ons

Spoorkraan met Werkbak

De Greef Spoorkranen specialiseert zich in het verhuur van spoorkranen met ervaren machinist. Met onze expertise en veelzijdigheid brengen wij elk spoorbouwproject tot een goed einde. Wij werken uitsluitend met de spoorkranen van Atlas, dé marktleider op het vlak van spoorbouwmachines. Deze spoorkranen staan garant voor veiligheid, kracht en snelle bediening.

Al onze spoorkranen en toebehoren kunnen rekenen op een regelmatig, grondig onderhoud en keuring. Dankzij een rijk aanbod aan spoorkranen, hulpstukken, en innovaties bieden wij u een complete service, op maat van uw project.

Twee van onze Atlas 1604ZW spoorkanen zijn volledig omgebouwd en voorzien van alle nodige werkvergunningen en keuringen om als hoogtewerkers op het spoor ingezet te worden. Hierdoor kan u eenvoudig werken aan de bovenleiding en bovenleidingspalen uitvoeren tot een hoogte van 9 meter ten opzichte van het spoor. Om de stabiliteit van de spoorkraan te verhogen, hebben we deze twee spoorkranen nog voorzien van een extra countergewicht van 1000kg.

Ook een standaard spoorkraan en meterspoorkraan behoren tot ons aanbod.

Een focus op veiligheid en efficiëntie, en besturing door ervaren, professionele machinisten zorgen ervoor dat De Greef Spoorkranen steeds kwaliteit levert. Neem gerust contact met ons op voor verdere info of specifieke keuringen van Infrabel en Vinçotte. Wij helpen u graag verder.

Documenten