De Greef Spoorkranen

Om de kwaliteit en efficiëntie van onze dienstverlening te kunnen vrijwaren, werkt De Greef Spoorkranen uitsluitend samen met gerenommeerde spooraannemers (klanten) actief in de Belgische spoorwegbouw.

  • Kwaliteit
  • Innovatie
  • FlexibiliteitContacteer ons

Reedonk 7,
2880 Bornem, België

GSM: +32 474 63 55 65 Jarno Van Avermaet

GSM : +32 476 39 45 24 Roy De Cock

TEL: +32 3 899 00 35
info@degreef-spoorkranen.be

Contacteer ons

Meterspoorkraan

De Greef Spoorkranen specialiseert zich in het verhuur van spoorkranen met ervaren machinist. Met onze expertise en veelzijdigheid brengen wij elk spoorbouwproject tot een goed einde. Wij werken uitsluitend met de spoorkranen van Atlas, dé marktleider op het vlak van spoorbouwmachines. Deze spoorkranen staan garant voor veiligheid, kracht en snelle bediening.

Al onze spoorkranen en toebehoren kunnen rekenen op een regelmatig, grondig onderhoud en keuring. Dankzij een rijk aanbod aan spoorkranen, hulpstukken, en innovaties bieden wij u een complete service, op maat van uw project.

Bij De Greef Spoorkranen kan u ook beschikken over een Terex TW180SR. Deze zogenaamde steltenloper kunnen we ombouwen tot een meterspoorkraan om werken op het tramspoor uit te voeren.

Ook een standaard spoorkraan en spoorkraan met werkbak behoren tot ons aanbod.

Een focus op veiligheid en efficiëntie, en besturing door ervaren, professionele machinisten zorgen ervoor dat De Greef Spoorkranen steeds kwaliteit levert. Neem gerust contact met ons op voor verdere info of specifieke keuringen van Infrabel en Vinçotte. Wij helpen u graag verder.