DE GREEF SPOORKRANEN

Gespecialiseerde service voor aannemingsbedrijven in de spoorbouw

Onze spoorwegkraanmachinisten werken dagelijks mee aan de vernieuwing en het onderhoud van de spoorinfrastructuur (kabel- en seininrichting) van het Belgische netwerk. Daarnaast rekenen wij railvernieuwing en het werken aan bovenleiding tot onze voornaamste activiteiten.

ONZE WERKWIJZE

Over ons

Het spoor vormt sinds 1990 het hart van de activiteiten van De Greef Spoorkranen.In de loop der jaren is De Greef Spoorkranen uitgegroeid tot een spoorbouwbedrijf met een verregaande kennis van én uitgebreide ervaring in spoorwerkzaamheden, meer bepaald vanuit het oogpunt van een spoorkraanmachinist.

Anno 2012 spitst De Greef Spoorkranen zich toe op de verhuur van spoorkranen en dit steeds met een ervaren spoorkraanmachinist. De Greef Spoorkranen biedt een gespecialiseerde verhuurservice aan enkele van de grootste en belangrijkste railinfrabedrijven van België, Nederland en Frankrijk.

01. STANDAARD SPOORKRAAN 02. METERSPOORKRAAN 03. SPOORKRAAN MET WERKBAK

Onze Diensten

SPOORKRANEN

SPOORKRANEN

Een spoorbouwproject is een hele onderneming, en vereist een verregaande specialisatie en technische ondersteuning. Beroep doen op een professional is dus steeds de juiste keuze.

Meer informatie
TOEBEHOREN

TOEBEHOREN

De spoorbouwsector is al jaar en dag een zeer specifieke aangelegenheid, met nood aan moderne spoorkranen, gespecialiseerd materiaal en zorgvuldig opgeleide professionals.

Meer informatie
CONTACT

CONTACT

Heeft u een vraag of opmerking? De Greef Spoorkranen staat tot uw dienst! Vul onderstaand formulier in, en wij contacteren u zo spoedig mogelijk terug.

Contacteer ons

Waarom voor ons kiezen?

Kwaliteit

De Greef Spoorkranen levert kwaliteit, gericht op een optimaal eindresultaat. Deze kwaliteit spruit voort uit de expertise en jarenlange ervaring van onze medewerkers en uit de doorgedreven passie die onze mensen hebben voor hun vak.

Innovatie

Om een hoge efficiëntie en tijdswinst op de werven te behalen, leggen wij er de nadruk op om niet alleen de meest geavanceerde spoorkranen aan te schaffen, maar ook sterk te investeren in innoverende accessoires. De Greef Spoorkranen bundelt hiervoor regelmatig de krachten met andere experts in het veld van spoorwegmaterieel.

Flexibiliteit

Dankzij de combinatie van een persoonlijke aanpak, waarbij we rekening houden met de specifieke noden en eisen van elk project en elke klant én een goede interne logistieke planning, kunnen onze klanten voortdurend rekenen op onze flexibiliteit.

PRIJSOFFERTE PROJECTEN
Gallerij