DE GREEF SPOORKRANEN

Dé partner bij uitstek voor uw spoorbouwproject

ONZE WERKWIJZE

Onze Diensten

Werkwijze

Werkwijze

Wanneer u op zoek bent naar professionele ondersteuning en kwaliteitsmateriaal, dan doet u best beroep op een bedrijf met ervaring en een rijke technische achtergrond.

Meer info
Spoorkranen

Spoorkranen

Een spoorbouwproject is een hele onderneming, en vereist een verregaande specialisatie en technische ondersteuning. Beroep doen op een professional is dus steeds de juiste keuze.

Meer info
Toebehoren

Toebehoren

De spoorbouwsector is al jaar en dag een zeer specifieke aangelegenheid, met nood aan moderne spoorkranen, gespecialiseerd materiaal en zorgvuldig opgeleide professionals.

Meer info
Contact

Contact

Heeft u een vraag of opmerking? De Greef Spoorkranen staat tot uw dienst! Vul onderstaand formulier in, en wij contacteren u zo spoedig mogelijk terug.

Contacteer ons

OVER ONS

Ervaring in spoorwerken

Het spoor vormt sinds 1990 het hart van de activiteiten van De Greef Spoorkranen.
In de loop der jaren is De Greef Spoorkranen uitgegroeid tot een spoorbouwbedrijf met een verregaande kennis van én uitgebreide ervaring in spoorwerkzaamheden, meer bepaald vanuit het oogpunt van eenspoorkraanmachinist.

Verhuur spoorwegkranen

Anno 2012 spitst De Greef Spoorkranen zich toe op de verhuur van spoorkranen en dit steeds met een ervaren spoorkraanmachinist. De Greef Spoorkranen biedt een gespecialiseerde verhuurservice aan enkele van de grootste en belangrijkste railinfrabedrijven van België, Nederland en Frankrijk.
Om onze klanten nog beter te kunnen ondersteunen bij het realiseren van hun projecten verhuurt De Greef Spoorkranen naast state-of-the-art spoorkranen ook een uitgebreid gamma aan uitgekiende accessoires.

Op het juiste spoor met De Greef

Bij de verhuur van spoorkranen met spoorkraanmachinist zijn kwaliteit, innovatie en flexibiliteit de kernbegrippen waarrond wij ons bedrijf met veel enthousiasme verder uitbouwen.

Waarom voor ons kiezen?

Kwaliteit

De Greef Spoorkranen levert kwaliteit, gericht op een optimaal eindresultaat. Deze kwaliteit spruit voort uit de expertise en jarenlange ervaring van onze medewerkers en uit de doorgedreven passie die onze mensen hebben voor hun vak.
Innovatie

Om een hoge efficiëntie en tijdswinst op de werven te behalen, leggen wij er de nadruk op om niet alleen de meest geavanceerde spoorkranen aan te schaffen, maar ook sterk te investeren in innoverende accessoires. De Greef Spoorkranen bundelt hiervoor regelmatig de krachten met andere experts in het veld van spoorwegmaterieel.

Flexibiliteit

Dankzij de combinatie van een persoonlijke aanpak, waarbij we rekening houden met de specifieke noden en eisen van elk project en elke klant én een goede interne logistieke planning, kunnen onze klanten voortdurend rekenen op onze flexibiliteit.