De Greef Spoorkranen

Om de kwaliteit en efficiëntie van onze dienstverlening te kunnen vrijwaren, werkt De Greef Spoorkranen uitsluitend samen met gerenommeerde spooraannemers (klanten) actief in de Belgische spoorwegbouw.

  • Kwaliteit
  • Innovatie
  • FlexibiliteitContacteer ons

Reedonk 7,
2880 Bornem, België

GSM: +32 474 63 55 65 Jarno Van Avermaet

GSM : +32 476 39 45 24 Roy De Cock

TEL: +32 3 899 00 35
info@degreef-spoorkranen.be

Contacteer ons

Geremde containers op lorries

De Greef Spoorkranen beschikt over zeven geremde containers op lorries, die u samen met een spoorkraan kan huren. Deze lorries zijn ideaal voor het veilig vervoeren van materiaal op het spoor en kunnen zowel mét als zonder containerbak gebruikt worden.

Bij gebruik met containers zijn deze materiaalstukken uitstekend geschikt voor het vervoeren van zand, grind of andersoortig materiaal, terwijl u met het platform zonder containerbak makkelijk andere elementen, zoals een inspectiegondel, kabelhaspel, minikraan, etc., vervoert. De geremde platte lorries zijn ook voorzien van rampen, om andere werktuigen veilig en snel op de lorries te laden.

De gecombineerde baklorries van het Engelse merk Philmor (type 5020AA) zijn:

  • Voorzien van een type keuring volgens Infrabel en voldoen aan alle constructievoorschriften om op het Belgische spoorwegnetwerk te werken
  • Luchtgeremd, hetgeen betekent dat de lorries automatisch samen met de spoorkraan remmen
  • Uitgerust met een trekstang, waardoor deze lorries (met containers) met behulp van de spoorkraan gemakkelijk over het spoor vervoerd kunnen worden

Onze lorries, met daarbij horende containers, zijn dus volledig uitgerust volgens de noden van de spoorbouwsector, voor een veilig en snel transport van allerlei materialen. Contacteer ons voor meer informatie.